Tips för hemmet

Förändringen i Google Maps som du inte förväntade dig: en av dess mest använda funktioner kommer att försvinna.

14views

Google Maps kommer att göra en förändring som du inte förväntade digEn av de mest användbara funktionerna som du säkert har använt vid mer än ett tillfälle kommer att försvinna. Oavsett om du gillar det eller inte kommer du att behöva säga adjö till ett av de element som gjorde ditt liv enklare.

Vi har alla använt den här funktionen vid mer än ett tillfälle och nu kommer den att försvinna helt utan att vi kan göra något för att stoppa det. Så vi måste hålla ett vakande öga på en förändring som kan vara betydande.

Google Maps gör förändringen du inte förväntade dig

Den första applikationerna som vi använder för att kunna nå till vår destination, till och med innan vi hade allt, var Google Maps. Det var så enkelt som att skriva in sitt namn eller sin adress och vänta på att den skulle guida en. Varje företag med självaktning har Google som ett grundläggande element.

Det är grundelementet som i slutändan kommer att vara det som gör skillnaden för att kunna positionera sig på en mycket konkurrensutsatt marknad. Allt som inte finns på Google, direkt, beror på att det inte finns och detsamma gäller för detta sätt att nå någon destination som snart kommer att försvinna.

Istället kommer vi att ställas inför en kraftfull förändring som kommer att markera ett före och ett efter. En radikal förändring som i hög grad kan påverka våra beslut eller de sätt att nå vår destination och kommunicera som vi hittills har använt med total komfort.

Google förändrar och gör det möjligt för oss att hitta vår destination, men det kan också berätta för oss vad som väntar på oss. I denna stora förändring som ligger framför oss måste vi anpassa oss till det som ligger framför oss så att inget eller ingen lämnas efter.

Dessa kartor där vi kunde se destinationen kommer att förbli aktiva, så det finns ingen anledning att oroa sig, men vi kan behöva hålla ett öga på andra element som kommer att fortsätta att vara mycket aktiva. Ett nytt sätt att se världen kommer, men framför allt att ansluta till den där Google kommer att vara huvudpersonen.

En viktig förändring kommer som du verkligen bör börja frukta och som på ett sätt kommer att sluta vara det som gör skillnaden i alla sinnen. Ett alternativ som du kommer att behöva glömma för alltid var det som gjorde att du kunde kommunicera med företag.

En av dess mest använda funktioner kommer att försvinna.

Möjligheten att chatta från Google Maps kommer att försvinna helt och hållet. Vi kommer att behöva förlita oss på andra former av kommunikation för att kunna prata med företaget självt eller begära ett bord. Den chatt som tack vare Google gjorde vår kommunikation mycket enklare kommer att försvinna.

Det är dags att börja förbereda sig för att möta en rad element som är viktiga och som verkligen borde vara det du har i åtanke när du använder den här applikationen. Google fokuserar på vad du verkligen behöver uppnå genom den, för att kunna hitta det du letar efter.

För att kommunicera med den plats du ska till är det bättre att titta på andra alternativ som gör att du kan bestämma de bästa sätten att etablera denna typ av relation med den plats du ska till. Det är en förändring som kan göra skillnad och som verkligen har mycket att säga dig.

Så du kommer att få det du behöver, men utan de extrafunktioner som Google gav dig. Det är dags att göra verklighet av det sätt som gör det möjligt att hitta och nå den destination du behöver. Ett alternativ som minskar funktionerna, men som också fokuserar på vad du verkligen behöver.

Tack vare Google Maps kommer du att fortsätta att hitta din destination, oavsett var du befinner dig i världen, Google finns överallt och kan vägleda dig tack vare en GPS som gör det möjligt att veta var du är hela tiden. Från och med nu måste du sluta chatta från den här applikationen, men du kommer att kunna fortsätta göra vad du gjorde utan problem.

Google gör det enkelt för dig som alltid och möjliggör något som du kanske inte har känt till förrän nu. Du kanske inte har insett förrän nu att det inte försvinner, att du enkelt kan kommunicera med företag eller platser du brukade besöka, det var ett enkelt sätt att göra det.

Tänk på att du var tvungen att vara villig att chatta från Google Maps till ett chattrum, svaret är inte heller garanterat. Nu är den här appen ur funktion och du behöver inte uppdatera den, du behöver bara vara redo att hantera det radikala skiftet som kan komma när som helst.

Vi kommer att säga adjö till dessa funktioner, men Google Maps kommer säkert att överraska oss med nya funktioner som gör det lättare att börja kommunicera med detta system som kan förändra allt.

Leave a Response