Tips för hemmet

Alla användningsområden för Nivea-kräm (blå burk) som du inte kände till

9views

Den Nivea-kräm från den blå burken är en av de som har varit med oss länge, en grundläggande som har en serie användningsområden som du kanske inte visste om. Det är en av de mest använda och dess popularitet är ingen tillfällighet, miljontals kvinnor i Spanien använder den och har använt den.

Mödrar och mormödrar har kämpat mot årens gång med hjälp av en typ av kräm som har blivit en verklig revolution. Dess återfuktande egenskaper och det pris som får oss att bli förälskade i den gör den till en bra basprodukt med många fler användningsområden än du trodde.

Nivea-kräm i blå burk är en klassiker

är en av varumärken för kräm för personlig vård som du kanske känner till, men dess historia är verkligen fantastisk. Företaget skapade sig en nisch på en mycket konkurrensutsatt marknad genom att sälja en enda produkt som har hamnat i varje hem, och det var få som inte hade den väl synlig i badrummet.

Bara dess lukt påminner oss om alla våra mammor och mormödrar. Den karakteristiska doften när de lägger oss i sängen varje kväll. Den blandning av mjukhet och tillgivenhet som den överför till oss går mycket längre än det verkar. I slutändan kommer vi att få ett enastående element som kan sluta vara det som gör skillnaden.

I grund och botten måste vi vara beredda att lära känna den här produkten som har varit med oss under lång tid. Nivea är ett etablerat kvalitets- och förtroendemärke, särskilt om man betänker hur länge det har sålt kändisprodukter.

Som det står på deras hemsida: ”Vi uppfann modern hudvård för mer än 100 år sedan med NIVEA Creme. Idag litar miljontals människor över hela världen med olika hudtyper på NIVEA-varumärket. Det är därför våra forskare fokuserar särskilt på den mänskliga hudens individualitet och de olika vårdbehov som uppstår på grund av kultur, kön och ålder. Som ett resultat av detta har vi skapat många innovativa hudvårdsprodukter under de senaste decennierna, från deodoranter till solskyddsprodukter. Vi samarbetar med mer än 50 institutioner över hela världen för att säkerställa att våra produkter är rätt för din hud. På vårt huvudkontor i Hamburg har vi till och med inrättat ett eget laboratorium för Asien och Latinamerika, där forskningen är särskilt inriktad på de hudtyper och klimatförhållanden som är typiska för dessa regioner. Vår dröm och vårt mål: att alla människor i världen en dag ska kunna lita på NIVEA-produkter för att ta hand om sin hud.

Användningar av Nivea-kräm som du inte visste om

Från vissa Nivea-försäljningsställen, den blå lådan som alla borde ha hemma, visar oss sätten att använda denna produkt som kan förändra våra liv. Vi kan inte bara få en mer välvårdad hud, utan vi kan gå mycket längre i vissa viktiga avseenden.

Det är en idealisk kräm för att hjälpa huden att läka när du har tatuerat dig. Om du älskar tatueringar ska du alltid ha den här krämen hemma. Du kommer att se hur snabbt den läker, eftersom den är mycket återfuktande, precis vad din hud behöver för att vara i toppform.

Tänk på att det är viktigt att få denna kräm att rengöra dina läderväskor eller jackor. Naturläder tenderar att torka ut, så om du vill att det ska skina och se ut som nytt kan lite av den här krämen applicerad med en trasa ge dig allt du behöver och mer därtill.

Det är också ett element som kan hjälpa dig att få dina skor att sluta vara din storlek eller åtminstone inte så snäva. Applicera lite av denna kräm och lägg lite vikt på den för att göra skon bredare. Detta gäller särskilt för läderskor om de är en storlek mindre eller har en smalare design. Med den här krämen kommer du att få dina fötter att passa mycket bättre i dem.

Återfukta din hud och skydda den mot solens aggressioner.. Nu på sommaren, när vi kanske har fått lite för mycket sol, kan vi undvika att skada vår hud genom att använda denna kräm som en after sun-kräm. Om huden är mycket solbränd bör man naturligtvis uppsöka en specialist eller använda en annan produkt, men för dagligt bruk är skillnaderna märkbara.

Om du letar efter en kräm för allt till ett bra pris, tveka inte, den här krämen är en av de bästa som finns, beviset på detta är de mer än 100 års historia med en produkt som alltid har fungerat.

Leave a Response