Livsstil

Vet du hur mycket ett parasoll kommer att kosta år 2024? Alla priser region för region

7views

Det är officiellt dags att tänka på sommarsäsongen, men hur mycket kostar ett parasoll sommaren 2024?

Efter mycket väntan har det äntligen blivit dags att njuta av året runt: temperaturerna stiger nu, och ärligt talat gör de det också i en hastighet som minst sagt gör oss alla mållösa. Och just därför kan vi inte låta bli att tänka på den säsong och avkoppling som väntar oss.

Maj månad har å andra sidan kanske varit något oberäknelig, med en ganska varm inledning och en andra hälft som istället har gjort oss fångade under tyngden av ostadiga och plötsliga regnen. Men nu när det dåliga vädret verkar ha lagts bakom oss är det verkligen dags att fokusera på sommaren och i synnerhet på hur man ska tillbringa denna period: nämligen vid havet och möjligen under ett parasoll.

Höjningar i sikte, vad händer

Vet du hur mycket ett parasoll kommer att kosta år 2024? Alla priser region för region (inran.it)

Ja, trots allas våra mer än optimistiska förhoppningar förväntas år 2024 bli högre när det gäller badkostnader och avgifter än 2023. Detta är i själva verket siffror som för många människor till och med var förutsägbara: som vi alla vet, å andra sidan, förbättras situationen i vårt land verkligen inte och de flesta av oss fortsätter att sitta fast i ett riktigt järngrepp på på grund av den ekonomiska krisen som har drabbat vårt territorium.

Kort sagt, inflationen har nu drabbat oss alla, utan någon chans att kunna rädda oss själva eller ens dra en lättnadens suck. Och framför allt påverkar den nu varje sektor i vårt dagliga liv: de första områden som påverkades var faktiskt utan tvekan de primära sektorerna, eller gas och el i våra räkningar. Men situationen har nu spridit sig mycket längre och framför allt påverkar den nu även sektorer som är något sekundära men som har lika stor inverkan på många av oss.

Sommaren 2024, kostnaderna för ett parasoll

Men låt oss gå till botten med det hela och försöka ta reda på mer i detalj vilka ökningar vi kommer att möta under sommaren 2024 när det gäller inköp av våra säsongsparasoll. I Alassio, till exempel, har det skett en ökning med 3 procent jämfört med förra året med säsongspriser på 340 euro.

I Alghero, å andra sidan, är ökningen endast 2 procent med en siffra på 220 euro, liknande Gallipoli där vi talar om 275 euro. Bland de högsta ökningarna kan vi å andra sidan säkert nämna Rimini, med en ökning på 4 procent och en tariff på 150 euro, Viareggio med en ränta på 5 procent och en kostnad på 209 euro, och slutligen Senigallia med en höjning på 8 procent och en kostnad på 145 euro.

Leave a Response