Livsstil

Var är det bästa stället att köpa köksplattor? Varumärkena som skapar snygg design med tidlös attraktionskraft

6views

Köksplattor är ett praktiskt sätt att tillföra stil och personlighet till ett system och är ett måste i alla kök. Med så många olika mönster, former och färger kan det vara svårt att hitta rätt när man ska handla. Så var är det bästa stället att köpa köksplattor?

Oavsett om du vill introducera köksplattor på väggarna eller golvet, eller till och med som en unik designfunktion på en oväntad plats, kan det kännas ganska överväldigande att köpa rätt bitar. Men eftersom kakel och klinker har en enorm inverkan på det övergripande utseendet och känslan i ditt kök är det viktigt att hitta alternativ som inte bara är i linje med din köksstil utan också är hållbara och högkvalitativa nog att överleva det slitage som ett kök utsätts för.

Så var är det bästa stället att köpa köksplattor? Vi har sökt igenom internet så att du inte behöver göra det, och vi har sammanställt en lista över de bästa butikerna som den amerikanska marknaden har att erbjuda – och de gör dig inte besviken.

Var man kan köpa köksplattor

Köksplattor finns i alla former, storlekar och material, så det kan vara svårt att hitta rätt design för ditt utrymme. Men de här fem varumärkena har mycket att komma med och erbjuder köksplattor tillverkade av högkvalitativa material, taktila ytor och ett mångsidigt utbud av färger.

1. Wayfair

Wayfair är en one-stop-shop för allt som rör heminredning och har ett förväntat stort utbud av köksplattor. Det finns faktiskt så många att kategorierna är uppdelade i vägg- och golvplattor, bakplattor och accentplattor, så att du verkligen kan begränsa din sökning.

Det finns ett stort utbud av kakeltillverkare på Wayfair, så att du verkligen kan hitta rätt former, färger och ytbehandlingar på kökskakel som är skräddarsydda för ditt köks designstil. Wayfairs sortiment omfattar allt från klassiska vita metroplattor till unika mosaikmönster inspirerade av europeisk design.

Bland det som sticker ut finns tunnelbaneplattor med de färgvariationer som du förväntar dig att hitta på handgjorda plattor och unika texturer, inklusive räfflade plattor och fiskfjällsmönster.

2. deVOL Kök

DeVOL är kända för sin tidlösa köksdesign och är en enorm inspirationskälla för alla som vill skapa ett klassiskt system, men inte alla är medvetna om att de säljer handgjorda köksplattor, som håller samma höga kvalitetsstandard.

Utbudet av kökskakel är litet, men alternativen är ganska vackra. Från klassiska vita metro- och tunnelbanekakel till deras gröna glaserade kakel och spetsmarknadskollektion, innebär deras lagers handgjorda kvalitet att varje kakel har en unik överklagande. De mer färgstarka alternativen kan erbjuda en härlig vintagekänsla när de paras ihop med rätt köksstil, särskilt med den lilla färgvariationen.

Även om deVOLs köksplattor är ett lyxigare alternativ, får du verkligen den kvalitet du betalar för. De ser särskilt slående ut som backsplash, eller som ett iögonfallande inslag som ramar in en spis eller öppen spis i köket.

3. Kakel av eldfast lera

Fireclay Tile är handgjorda i Kalifornien och deras butik är dedikerad till allt som har med kakel att göra. Filtreringen på deras webbplats är otroligt kundvänlig, uppdelad i olika stilar, och inom varje stilkategori kan du välja en ännu mer specifik sökning.

Keramik, tegel, glas, handgjort och mosaik är Fireclay Tile’s huvudkategorier, och det finns några vackra mönster att titta igenom. Deras handgjorda plattor har unika mönster för en iögonfallande köksfunktion, medan de andra alternativen finns i ett underbart utbud av färger och högkvalitativa ytbehandlingar.

Det unika försäljningsargumentet här är deras anpassade tjänst, där kunder kan arbeta med tillverkare för att designa och skapa skräddarsydda plattor. Så om du vill färgmatcha dina plattor till din väggfärg eller några befintliga vintageplattor som du redan har, kan du absolut göra det.

4. Lowes

När du söker efter ”köksplattor” på Lowes kommer över 500 resultat upp, med ett stort och varierat urval av plattor. Många av de bästa resultaten är plattor i naturstensstil – tänk marmorinspirerade mönster och naturligt porslinsutseende.

Snabbsökningsfunktioner visar de mest populära sökningarna, även om mer djupgående filtrering också är ett alternativ så att du kan begränsa resultaten baserat på finish, storlek, utseende och till och med installationstyp. Superpraktiskt på en estetisk och praktisk nivå!

Lowes utbud av plattor är stort men innehåller definitivt mindre av de små, dekorativa plattorna (även om det finns ett stort urval av encaustic-plattor), och fokuserar snarare på statement-plattor som är mångsidiga för golv- och vägganvändning. Det som sticker ut är plattorna med marmorutseende, klassiska tegelstensmönster och plattor med en mer organisk yta för ett patinerat utseende.

5. Ann Sacks

Ann Sacks är känt för sin kakel- och stenupplevelse och är ett varumärke som är synonymt med köksplattor. Med fokus på tidlös design och naturliga material är det här du ska handla kakel och klinker om din estetik stämmer överens med Ann Sacks etos.

Varje typ av kakel är kategoriserad på webbplatsen för enkel surfning, med ett avsnitt tillägnad Terr Cotta, en kurerad redigering av återskapade plattor som tar den traditionella charmen av terrakotta och tillför dem en mer modern överklagande. Ann Sacks är också känd för sina samarbeten, ett av de senaste är med Studio McGee.

Deras inspirationsavdelning är ett bra ställe att hitta idéer om hur du kan introducera kakel i ditt kök – det finns ett särskilt fokus här på glansiga och färgglada tunnelbanekakel, som har visat sig vara populära i de senaste kökstrenderna.


Om du har letat efter det bästa stället att köpa köksplattor har dessa återförsäljare ett underbart urval. Oavsett om du vill ha en dekorativ backsplash eller en tålig men ändå tidlös köksväggsdesign, har dessa märken mycket att erbjuda för alla inredningsstilar.

Leave a Response