Livsstil

Sedan jag använde den här har jag sagt adjö till rengöringsmedel och trötthet: en torkning och hällen glänser

6views

Sedan jag använde den här produkten har jag sagt adjö till de dussintals produkter jag använde för rengöring: en torka och hällen lyser som aldrig förr.

Låt oss bryta ner det direkt. Den mirakel” produkt vi kommer att berätta om idag ärkokosnötsolja. Som, i avsaknad av specifika avfettningsprodukter, kan du använda precis som du skulle använda en vanlig avfettningsspray.

A gör-det-själv-medelnaturligt, eftersom det finns gott om andra runt. Det är ingen tillfällighet att vi för bara några dagar sedan föreslog den nu vanliga kombinationen vatten + citron som den perfekta lösningen för .

Med kokosnötolja kan du göra exakt samma sak, men begränsa dig till några portioner. Fördelarna med denna produkt? Den mycket höga andelen mättat fett – över 86%, -, vilket gör den till en perfekt avfettningsmedel och till hands. Låt oss därför fokusera på det korrekta sättet att använda denna olja för att rengöra specifika delar av ditt hem.

Kokosolja, använd dess avfettande kraft: ditt hem kommer att skina som aldrig förr

Hittills har vi alltid berättat om potentialen hos produkter som citron eller kokosnötsolja.vinäger. Den senare, i detta fall, när det gäller hushållsrengöring. Det kan t.ex. användas för att få bort obehagliga lukter från badrums- och handfatavlopp, men också som ett kraftfullt kalkborttagningsmedel.

En ofta underskattad produkt är dockkokosnötsolja. Som, om den används på rätt sätt, kan bryta sig ur de snäva ”mat”-gränserna för att bli en kraftfull allierad vid tidpunkten för rengöring.

Hur går det till? Först och främst är ytor mest lämpade för sanering med kokosolja är de av typen köksbänkskiva. Häll några droppar i en mikrofiberduk, gnid den över de ytor som ska rengöras och vänta på att produkten ska göra resten.

Ett naturligt medel, billigt jämfört med många andra kemiska produkter som finns i omlopp, och framför allt mångsidigt. För övrigt är användningen av kokosolja inte bara begränsad till köksytan. Som, det försäkrar vi dig, kommer att skina som aldrig förr efter att du har provat det.

Kokosolja, prova att använda den på disk och kastruller: garanterad glans

Förutom spishällens yta, som kommer att se ljus och blank ut tack vare användningen av kokosolja, har denna huskur användningsområden långt bortom det. Kokosolja visar sig till exempel vara ett mycket kraftfullt ”polish” för dina tallrikar och kastruller och stekpannor.

Återigen, häll bara några droppar i en trasa och torka, en efter en, av det porslin du äger: knivar, skedar, gafflar. Glöm inte att applicera det på dina kastruller och stekpannor också, oavsett om de är tillverkade av koppar eller järn. Dessa kommer säkert att dra nytta av kokosnötsoljans bidrag.

Sist men inte minst, möjligheten att använda detta gör-det-själv-medel för att polera stolar och möbler av trä. Kombinationen är alltid densamma: mikrofiberduk, några droppar kokosolja och massor av ”armbågsfett”. Dina möbler, precis som resten av huset, kommer att bli skinande rena på nolltid.

Leave a Response