Livsstil

sanerad toalett för hela familjen varje dag: inte en hägring, du kan få det med den här metoden

8views

Saniterad och ren toalett för hela familjen varje dag: inte en hägring alls. Du kan få det genom att skaffa utrustningen och följa steg-för-steg-proceduren.

Vi måste säga det: vissa människor är bokstavligen till den grad att de bara inte kan motstå när de stöter på en smula smuts, och de som skulle skjuta upp detta på obestämd tid. Om du tror att du tillhör den första kategorin har du definitivt hamnat i rätt artikel.

Som ett prydnadsfreak är vi säkra på att en av de viktigaste punkterna där du fokuserar dina saneringsinsatser är badrummet. Och i synnerhet, toaletten. Den skräck som griper tag i de flesta av oss, särskilt om vi lever i stora familjer, är den att toaletten alltid är smutsig.

Ett scenario som får vår hud att krypa bara vi föreställer oss det. Men som vi ska visa dig finns det ett knep för att få en toalett som alltid är ren och sanerad varje dag. Allt du behöver är en specifik rengöringsmedel för toaletter, en mikrofiberduk, en borste med styva borsthår, och du är ”klar”. Lita på oss: om du tillämpar våra tips dagligen kommer din toalett att skina lika rent som om du precis hade köpt den.

Rengöring av toaletten, hur man desinficerar den och får den att skina varje dag: processen

För att göra hushållsstädningen snabbare och mer ekonomisk har vi i tidigare artiklar visat hur du kan använda vissa produkter som du har hemma – – för att få det att skina som om det just hade invigts. Med toaletten, som du är på väg att lära dig, kan du uppnå samma resultat i några få handgrepp.

Det första steget är att applicera rengöringsmedel specifik längs den inre kantenoch se till att produkten rinner ner längs toalettväggarna och rengör dem ordentligt. Medan du väntar på att produkten ska verka kan du koncentrera dig på att rengöra toalettens utsida.

Utrustad med mikrofiberduk och en rengöringsspray, som också kan vara blekmedelsbaserad, för att noggrant rengöra Tablett, lock och tank. Blekmedel är i det här fallet användbart för att ta bort eventuella fläckar som kan uppstå vid konstant användning av sanitetsgodset.

När du har slutfört rengöringen av utsidan måste du vända dig tillbaka till insidan. Och det är just vid denna tidpunkt som borsten med styva borst kommer att komma i drift.

Sanerad toalett inifrån och ut: om du gör detta varje dag behöver du inte längre vara rädd för bakterier och bakterier

Med den borste som du kommer att ha skaffat, gnugga kraftigt toalettens innerväggar och dra nytta av effekten av det rengöringsmedel som tidigare applicerats. Insistera särskilt på underkanten, där de flesta bakterier och bakterier tenderar att ansamlas. Slutligen ska du inte glömma att föra över borsten om och om igen på envisa fläckar för att bli av med dem en gång för alla.

När detta steg också har slutförts är det sista du ska göra att spola toaletten. På så sätt tar du bort smuts och rester av rengöringsmedel och säkerställer en ren och hygienisk toalett i varje liten fläck.

Leave a Response