Livsstil

Perfekt för varma sommarnätter: sängkläderna ”Coral” från Tchibo

8views

Innehållsförteckning

Om du är på jakt efter nya sängkläder ska du ta en titt på Tchibo. Vi har hittat en riktigt somrig design som får oss att tänka på semester vid havet.

Vi älskar alla bra sängkläder. Det får dig att må bra och du kan helt enkelt stänga av. En tilltalande design och rätt material för säsongen är viktigt för detta. Hos Tchibo har vi hittat just det. * får poäng för både och: Design och material.

Sängkläderna ”coral”: vad gör dem så speciella

På sommaren drömmer vi om semester, långa sandstränder och havet. Sängkläderna ”Coral” från Tchibo är precis vad vi behöver. Det har ett fantastiskt, färgstarkt korallmönster som gör det till ett riktigt blickfång i sovrummet.

De orange, röda och blå färgerna är också perfekta för sommaren – en garanterad feelgood-faktor.

Var inte rädd för att ta med färg in i sovrummet. Tristess är definitivt inte ett alternativ. Dessutom visar färgpsykologin att ljusa färger ofta direkt kan förbättra vårt humör. Så varför inte hoppa rakt ner i djupet och låta de färgstarka korallerna utöva sin magi på oss.

Hos Tchibo finns de färgglada ”korall”-sängkläderna i standardstorlekarna 80 x 80 cm (örngott) och 135 x 200 cm (påslakan) för endast 24,99 euro.
Kredit: gofeminin/Tchibo

Väl kyld genom sommaren

Sängkläderna är tillverkade av Renforcé. Det är ett förstärkt tyg av ren bomull som är supermjukt och därför känns mycket behagligt mot huden. Renforcé är också särskilt absorberande och temperaturreglerande – perfekt för de varma sommarmånaderna. Tack vare den speciella väven är Renforcé-sängkläderna särskilt slitstarka och håller i många år om de sköts på rätt sätt.

Ytterligare fördelar med sommarsängkläder

Sängkläderna från Tchibo har flera fördelar. Du hittar dem tydligt sammanfattade här:

  • Påslakansetterna är lätta, mjuka och lena.
  • De kan tvättas i maskin i 60 grader.
  • Dragkedjor gör att de snabbt kan täckas över.
  • Materialet är temperaturreglerande och absorberande.
  • Tyget är särskilt robust och slitstarkt.
  • Sängkläderna har testats med avseende på skadliga ämnen av externa, ackrediterade institut.
  • Tchibo sänglinne stödjer initiativet Cotton made in Africa.

Så du får inte bara en högkvalitativ produkt, utan du stöder också förbättringen av levnadsvillkoren för afrikanska småbrukare.

Här kan du hitta massor av dekorationer med snäckor

Hur tar du hand om sängkläderna ”korall”?

Renforcé-sängkläder är särskilt lätta att ta hand om. Du kan helt enkelt lägga dem i tvättmaskinen på 60 graders normaltvätt. Sedan kan du hänga upp dem eller till och med lägga dem i torktumlaren.

För maximal hållbarhet: tvätta påslakan med liknande färger. På så sätt undviker du att plagget missfärgas.

Efter tvätt och torkning kan du stryka dem utan problem. Men vi kan lugna dig. Renforcé-sängkläder behöver i regel inte strykas. Det ligger vanligtvis platt av sig självt.

Ytterligare lästips:

Leave a Response