Livsstil

Om du vill få en jämn solbränna utan att bränna dig är det här rätt mängd kräm du ska lägga på: du har gjort fel hittills

5views

Sommaren är på väg, du måste skydda dig mot solens strålar: hur mycket solkräm du ska smörja in dig med för att undvika att bränna dig och för att få en jämn solbränna.

Om du vill få en jämn solbränna utan att bränna dig är det här rätt mängd kräm du behöver smörja in dig med: du har gjort fel hittills (Inran.co.uk)

Sommaren knackar på dörren och många längtar efter att få lämna vardagsproblemen hemma och åka på en avkopplande strandsemester. De som bor i kustnära lägen kan å andra sidan passa på att ta en omväg till stranden, att komma före solbrännan. Det finns faktiskt inget bättre än att koppla av på sanden med ljudet av havsvågorna i bakgrunden.

Men hur trevligt det än må vara bör man inte aldrig glömma att skydda dig mot solens strålarsom kan vara mycket farliga, . De brännande sommarstrålarna kan leda till en mängd olika skador, från milda, som mindre brännskador, till allvarligare, som hudcancer. För effektivt skydd, bara använda solkrämer.

Solkrämer, mängden som behövs för att få en jämn solbränna och undvika brännskador

Solkräm i väskan (Inran.co.uk)

Att skydda huden mot den brännande solen är av yttersta vikt. I detta avseende kan inte bara huden skadas utan också ögonen, . Naturligtvis är det nödvändigt, till exempel under armhålorna, bakom öronen och på många andra oväntade men mycket känsliga platser.

Många människor tvivlar dock på hur man applicerar solkräm. En av dessa farhågor rätt mängd att applicera på huden. Först och främst måste det understrykas att en applicering inte räcker för en hel dag på stranden.

Men grädden bör applicera det även om du inte är vid havetmen kanske utför ett utomhusarbete eller tar en promenad. I så fall är det bara att smörja in de mest utsatta kroppsdelarna, som ansikte, armar, vader, hals och händer. Kom ihåg att solen kommer in överallt på huden.

Perfekt kroppsskydd och jämn solbränna: hur mycket solkräm ska man smörja in sig med

Med det sagt, hur mycket solskyddsmedel man bör använda för att få ett fullgott skydd och bli ordentligt brun Det ska inte vara för lite, men inte heller för mycket. Enligt experter, är den ideala mängden cirka 40 gram, dvs. en golfboll, som ska fördelas över hela kroppen.

Operationen måste sedan upprepas minst två eller tre gånger om dagenberoende på hur många timmar han vistas i solen. Förresten är det bra att applicera krämen innan du går ut i solen. En solskyddsfaktor på 50+ är bäst, .

Om du har mycket ljus hud som är benägen att bränna sig är det bättre att ta det säkra före det osäkra genom att använda en starkare kräm. . Och igen, .

Leave a Response