Livsstil

Möbeldörrar har aldrig varit så blanka: en droppe av denna ingrediens, lägg den på en trasa och vips så är det klart.

3views

Med detta trick kommer ditt hem och dina möbeldörrar att bli blankare än någonsin: ta reda på hur du gör det

Låt oss genast börja med att säga att när vi talar om städning hänvisar vi faktiskt till en mycket bred värld och att det framför allt inte bara inkluderar, som man ofta tror, tvätt av golv och primära ytor. I själva verket handlar städning om en mycket bredare och ofta nervös värld som vi måste ta itu med, särskilt om vi vill förhindra att föremål och platser i vårt hem utsätts för slitage eller skador på grund av vårt dåliga eller felaktiga underhåll.

Just av denna anledning har vi idag beslutat att fokusera på en mycket speciell aspekt som vård av våra trämöbler och framför allt hur vi kan behandla dem för att göra dem För att ta reda på mer, och framför allt för att upptäcka vårt ofelbara trick, är allt du behöver göra att fortsätta läsa med oss.

Förstå och lära känna möbler

Möbeldörrar har aldrig varit så blanka: en droppe av den här ingrediensen, lägg den på en trasa och vips så är du klar (Inran.co.uk)

En mycket viktig och framför allt känslig aspekt i våra vanor och särskilt hushållssysslor kan inte annat än handla om vården av våra trämöbler. Faktum är att trämöbler utan tvekan är mycket vanliga och populära i våra hem, eftersom dess stil gör det möjligt för oss att kombinera traditionella och moderna tekniker och framför allt att bibehålla dess livslängd och estetik. av detta material.

För att säkerställa att våra möbler inte slits eller skadas med tiden är det dock nödvändigt att först förstå hur detta material behöver behandlas. Och av den anledningen måste vi först studera vilken typ av material och trä vi har framför oss: varje typ kräver faktiskt en annan typ av tillvägagångssätt. Men låt oss nu komma till den faktiska rengöringen av dessa föremål, för vilka vi kommer att behöva mjuka, icke-slipande trasor.

Glansiga möbeldörrar, men hur?

För dem som föredrar att välja så naturliga metoder som möjligt har vi några lösningar som kan hjälpa dig att göra dina möbeldörrar så glänsande som nya. Ett första knep är att använda olivolja och vit vinäger: dessa är oumbärliga för att ta bort smuts och eftersom de hjälper till att ge näring åt träet. Om du å andra sidan föredrar en lättare och därför mindre aggressiv rengöring, är vårt alternativ vatten och marseille tvål.

Slutligen kommer vi till de två sista tipsen. Om du vill behandla repor på dina garderobsdörrar, är vårt råd att kombinera bakpulver med vatten och applicera lösningen på de drabbade områdena. Om du å andra sidan vill att din garderob ska lukta gott och se glänsande ut, då kan vårt råd bara falla på om användning av citronolja.

Leave a Response