Livsstil

Jag köper inga dyra kit för att fixa mina oxiderade smycken: jag använder denna mycket vanliga ingrediens och de kommer tillbaka som om de precis hade köpts

21views

Är ditt silver helt svart? Oroa dig inte, vi beskriver allt du behöver göra för att få det att skina igen och vilka produkter du ska använda.

Svart silver, hur man fixar det (Inran.co.uk)

L’silver är mycket populärt, dess glänsande vita färg förtrollar och det är många som vill köpa smyckenmen också föremål att placera i hemmet. Tyvärr är dock tiden dess fiende och bidrar ibland till att göra den till en svart.

Synd för då riskerar du att förlora inledande briljans. En nyckelroll i silveroxidationen spelar också svett, i parfymermen också vissa produkter som av misstag hamnar på juvelen. Det är dock möjligt att göra det som det brukade vara, och för att göra detta måste vi använda oss av några ingredienser som gör att vi inte behöver spendera mer pengar.

Hur skyddar man silver?

Silver hur man tar bort svart patina (Inran.co.uk)

Silver kan med tiden eller på grund av vissa produkter bli svart, det finns ingen anledning till panik eftersom det är allt lösligt. På marknaden finns det många lösningar som gör att vi kan lösa frågan, men det är också möjligt att hänvisa till vad vi har hemma.

Redo att ta reda på vad det är och följaktligen lösa utan skada den uppenbarligen? I detta avseende kan följande komma till nytta natriumbikarbonat, den vit tandkräm, och transparent emaljlåt oss titta på alla metoder och hur man använder dem i behandlingen för att göra silver så gott som nytt och fritt från svarta märken. Glöm aldrig att förvara den på en torr plats, fukt kan påskynda processen för oxidation.

Silver, hur får man det att lysa igen?

Återigen, som vi har sett i föregående stycke, kan vi hänvisa till produkter som vi förvarar i hemmet. Den första metoden vi vill föreslå är den för tandkrämi det här fallet är det bara att applicera lösningen direkt på juvel eller objektet som ska behandlas, för det andra är det nödvändigt att låta agera lösningen, men innan vi gör det måste vi strö hela ytan väl, för att göra detta kan vi använda en gammal tandborste. Efter cirka 60 minuterskölj med ljummet vatten och fläckarna kommer att ha försvunnit.

Även den natriumbikarbonat, , är en utmärkt allierad, hur man använder den? I det här fallet är det nödvändigt att fodra en skål med aluminiumpapperhäll sedan i vatten och tillsätt en matsked bikarbonat, rör om i några minuter och placera slutligen smycken. Blötlägg i cirka 20 minuter. Även när denna tid har förflutit skölj.

Om vi vill skydda vårt silver kan vi också tänka oss att skapa ett slags patina för smycken, men hur? Genom att använda exakt de emalj transparent nagellack. Använd det helt enkelt på våra smycken och låt torrt. Det här är de metoder vi kan använda oss av om vi vill skydda våra silversmycken.

Leave a Response