Livsstil

Jag har förvandlat min terrass till ett vackert paradis där mina vänner älskar att stanna

5views

Min terrass brukade vara mörk, sedan fick jag dessa idéer och allt förändrades på ett ögonblick samtidigt som jag spenderade en försumbar summa pengar.

Jag förvandlade min terrass till en vacker bit av paradiset där mina vänner älskar att umgås (Inran.it)

Det finns många som i denna period tar med sig sina terrass. Du vet, med sommarens ankomst kan dessa miljöer vara mer exploaterade. Självklart är det bra att ta hand om inredningen, men vi får inte underskatta ljusstyrkasärskilt om den är mycket stor.

I detta avseende kan vi använda knep som inte kommer att få priset att stiga i räkning. Låt oss gå och se alla de förändringar vi kan göra. Låt oss inte slösa tid, sommaren är på väg och det är normalt att vilja ha allting städat.

Hur man belyser terrassen?

Terrass, hur man bäst belyser den (Inran.it)

Att dekorera din terrass är inte svårt, du behöver bara några kreativitet och resultaten kommer inte att låta vänta på sig. För det första kan vi berätta att du också kan smycka med föremål, nu i nedlagda. Om vi till exempel vill återskapa en relaxavdelning kan vi tänka oss att använda några fruktlådor e gammal Kuddar.

Men inte alla har en liten terrass och följaktligen är det nödvändigt att tillgripa en rätt belysningfinns det många användare som letar efter råd för att inte se skyhöga räkningar, inga problem det finns knep som gör att vi kan lysa upp utomhusutrymmet, men utan att spendera mycket pengar.

Hur man bäst belyser terrassen

Det första rådet vi ger dig är att ta en titt på ditt utomhusutrymme, så att du kan få en uppfattning om och förstå vilka områden som bör belysas. upplyst. Om det t.ex. finns punkter som vi inte tänker använda, är det inte nödvändigt att använda lampor.

Naturligtvis måste vi också ta hänsyn till en annan aspekt, och det handlar ommöbler. I detta avseende ser de riktigt bra ut med alla lyktor, dessa kan placeras på marken, men du kan också tänka på att hänga dem varför välja dem? Eftersom de inte innebär användning av el. Dessutom, om vi älskar elegans kan vi inte annat än välja ljus. Stearinljus finns i olika storlekar och färger på marknaden och kan ge ljuspunkter. Vi kan också välja att placera dem inuti behållare.

Le Led-lampor kan vara en annan idé, och i så fall kan vi skapa riktiga färgspel. Vi placerar inte ut lamporna på måfå, utan tänker noga igenom var vi ska placera dem. Om vi t.ex. har vaser är det bra att fokusera på belysningen av dem, vi kan tänka oss att placera en lykta i närheten. På bordet, å andra sidan, väljer vi ljus. Kort sagt, det är möjligt att belysa terrassen utan att spendera mycket.

Leave a Response